Integrale lichaamstherapie Saskia Eikhout

Integrale lichaamstherapie Saskia Eikhout
Bel 06 15 04 51 23

Prijzen

Integrale lichaamstherapie (60 minuten): € 75,=

Pinnen is niet mogelijk!
Je kunt in de praktijk contant betalen of binnen 14 dagen per bankoverschrijving overmaken. Je krijgt daartoe een factuur mee. Indien je bij verhindering tenminste 48 uur van te voren per telefoon afzegt, zal de gereserveerde tijd niet in rekening worden gebracht. Niet nagekomen afspraken kunnen in rekening worden gebracht. Indien je mijn praktijk voor de eerste keer bezoekt, neem dan altijd je verzekeringspasje en een geldig legitimatiebewijs mee.

Tijdens integrale lichaamstherapie gaan we dieper in op hetgeen te voelen is. Je word uitgenodigd tot zelfonderzoek en bewustwording. De eerste keer dat je een afspraak hebt, starten we met een uitgebreid intakegesprek om helder te krijgen wat je beweegt. Dit gesprek is meteen een goede indicatie of er onderling vertrouwen is om het traject met elkaar aan te gaan. Ik leg je vervolgens de visie uit waarmee ik werk, waarna een massage volgt die wij samen afstemmen. Vaak gebruik ik een combinatie van verschillende massages. We ronden af met een eindgesprek. In de regel is het voorgesprek bij een vervolgafspraak wat korter, maar ook dit is altijd afgestemd op de situatie die zich aandient. Houd daarom rekening met ca. 15 minuten extra tijd.

Vergoeding via de zorgverzekering (geldt alleen voor integrale lichaamstherapie)

Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de integrale lichaamstherapie wanneer je aanvullend verzekerd bent. Kijk bij je verzekeringsvoorwaarden onder vergoeding van natuurgeneeskundige behandelingen. Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig.

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG (licentienummer 21612004), bij de geaccrediteerde koepelorganisatie RBCZ (licentienummer 207118R) en bij HOLOS Netwerk.
Klachtenafhandeling

Als CAM-therapeut doe ik mijn uiterste best om cliƫnten met de grootst mogelijke integriteit therapeutisch te behandelen. Vrijwel altijd tot grote tevredenheid van cliƫnten. Toch kan het voorkomen dat je vindt of vermoedt dat ik als therapeut, om welke reden dan ook, niet juist gehandeld heb.

Als VBAG geregistreerde CAM-therapeut ben ik vanuit de wet WKKGZ verplicht aangesloten bij een onafhankelijke geschilleninstantie Zorggeschil welke door het ministerie van VWS is erkend. Als klachtenfunctionaris is Quasir de behandelende organisatie. Bovendien sta ik ingeschreven in het TCZ/RBCZ register, waar het tuchtrecht georganiseerd is.